• Beste ouders,

    Gedurende de periode van sluiting van de school, zijn de secretariaten niet langer permanent te bereiken via de vaste lijn.

    Voor dringend telefonisch contact kan u terecht op 0474/55.70.51

    Er werd tevens beslist de opendeurdag van de instapklas, voorzien op 28 maart te annuleren.

    Dank voor uw begrip.
Beste ouders,

De afgelopen periode bevonden we ons in een zeer onzekere fase, ook wat de mogelijkheden voor inschrijvingen van nieuwe leerlingen betrof. Ondertussen is hier, gelukkig, wel duidelijkheid in gekomen.

We vinden het jammer dat onze geplande info-avond, speciaal voor de leerlingen van het eerste leerjaar, niet kon doorgaan en dat we die voorlopig nog niet mogen herplannen. Ook fysieke inschrijvingen van nieuwe leerlingen of een rondleiding in onze school is voorlopig nog door de overheid verboden.

Toch zijn we blij dat we de leerlingen én hun ouders weer perspectieven kunnen bieden door alvast de inschrijvingen op te starten.

Ouders die interesse tonen in onze school én hun kind graag inschrijven, kunnen we de inschrijvingsdocumenten bezorgen. Dit gaat niet digitaal, maar het pakketje in te vullen documenten kan, op afspraak, afgehaald worden op het secretariaat of ( bij het ons bezorgen van jullie adresgegevens ) via de thuisbrievenbus. Wanneer het bundeltje dan ingevuld is, kan het ( op afspraak ) opnieuw op het secretariaat binnengebracht worden of steken jullie dit in de schoolbrievenbus.

Drie kleine aanwijzingen hierbij:
- Alle documenten dienen voorzien te zijn van een handtekening van beide ouders
- Een kopietje van kids-ID dient bijgevoegd te worden aan de bundel
- Een keuze van levensbeschouwing dient gemaakt te worden op één van de documenten. Bijgevoegde link kan daarbij helpen.

https://www.onderwijsinspectie.be/sites/default/files/atoms/files/Minibrochure_LBV.pdf

Let wel: de doorstroom van derde kleuterklas Pit naar eerste leerjaar Klimop gebeurt niet ‘automatisch’. Dit zijn twee aparte scholen en dus is een inschrijving noodzakelijk om ( in een school naar keuze ) het eerste leerjaar te kunnen aanvatten.

Nog vragen? Stel ze gerust aan de administratief medewerkster via sec.klimop@gbshaacht.be

Inschrijvingen nieuwe leerlingen GBS Klimop

Het is fijn wanneer wij medio juni alle inschrijvingen netjes in ons bezit hebben. Dat vergemakkelijkt de hele schooladministratie en geeft ons een beeld op het aantal te verwachten leerlingen in onze school.

Wij hopen oprecht dat we eind augustus of begin september onze school wél open kunnen zetten voor de ouders voor een bezoekje en een woordje uitleg. We brengen jullie hiervan op de hoogte wanneer hier zicht op komt qua mogelijkheden.

Via sec.klimop@gbshaacht.be of 016/60.26.62 kan de inschrijvingsvraag voor uw kind op onze school verder behandeld worden.

Hopelijk tot zeer binnenkort.

Link naar het privacybeleid
Link naar het fotobeleid